Jag sitter på Jespers rum nu och vi har precis ätit tacos och kollat på The Dictator (som för övrigt var en sjukt rolig film). Det är sådan otrolig känsla att vara härnere igen - det är ändå 5 månader sedan jag var här sist. Inte så mycket som ändras här sedan dess, förutom att det är fint väder och ingen snö. 
 
Flygresan gick väldigt bra och otroligt fort, tog knappt 50 minuter hit. Dock var det en hel del turbulens och tjejer i flygplanet började prata om vilket som är värst: att landa eller att lyfta och jag vettefan vad dem pratade om mer. Jag kan säga en sak i alla fall, det är tur att jag inte är flygrädd, för hade jag varit det och hört dem prata så, så hade jag blivit väldigt mycket mer flygrädd. 
 
Väl på flygplatsen så kom Jesper och hämtade mig. MED SIN MOTORCYKEL!! Han hade dock sagt att jag kunde få ta en taxi om jag kände mig för osäker och inte vågade åka med, med tanke på hur dem kör härnere och vilka erfarenheter jag härifrån när jag körde bil. Men jag tänkte åka med och det gick bra, kommer dock ha en otrolig träningsvärk imorgon eftersom jag knep åt mina lår så dem nästan blev blå haha. Det var liiite kallt att åka, men väldigt härligt, så kommer nog våga åka med honom fler gånger den här veckan. 
 
Nu ska jag och Jesper gå ut en stund och kolla på Valborgselden som dem tänt härutanför. 
Kram på er från Polen! 
 
Wihoo!! Bara några timmar kvar tills jag åker till Polen, det känns så jäkla gött. 
 
Jag har precis packat klart min väska; har fått trycka, stuva och ta ut det som är onödigt eftersom jag bara åker med litet handbagage. Jag är helt säker dock att jag har glömt något som jag skulle tagit med mig. Men pass, pengar och biljett är med och det är väl det viktigaste. Samt skolsaker eftersom jag har tenta om 8 dagar. Så måste kunna plugga. 
 
Fy, vad tiden går långsamt. Klockan är bara 11.30 och det är ju sjuukt långt kvar tills jag flyger. Dock roar jag mig framför tv:n, har precis kollat på Morgan och Ola-Conny och ska väl fortsätta roa mig med att titta på tv en stund till. Sedan blir det en god lunch med Ronja och sedan bege sig till farmor och farfar för att parkera bilen och umgås lite med dem innan dem kör mig till flygplatsen. 
 
Åh, det ska bli så jäkla skönt att åka till Polen en vecka! 
Jag saknar dig otroligt mycket. Även om det gått över 4 år sedan du "försvann" till den bättre platsen, en plats utan en dum hjärntumör - så är saknaden stor. Jag funderar på hur det skulle varit om du inte hade blivit sjuk, om du inte hade fått den där dumma kräftan.. Om du istället hade varit frisk, pigg och glad. 
Då hade vi antagligen varit hemma hos dig nu och firat din födelsedag. För 71 år skulle du blivit idag. Men jag hoppas att du har det bättre på den plats du är nu - där du slipper lida! 
 
Jag älskar dig min fina mormor och vet att även om du inte finns med oss rent kroppsligt, så finns du i våra tankar och hjärtan! 

Liknande inlägg