Livet Deluxe får 3 av 5 stjärnor av mig. Ett fantastiskt avslut på en bra triologi, bra med spänning och man bara fortsatte läsa och läsa för att ta reda på hur det skulle sluta. Det som gjorde mig förvirrad dock var alla namn som var med i boken hela tiden och det kändes ibland som man fick bläddra tillbaka för att komma på vem personen var. Men over-all så var det en bra och spännande bok!
 
Nästa bok på tur är Men inte om det gäller din dotter av Jan Guillou. Jag har redan sett filmen, men hoppas inte det kommer förstöra bokupplevelsen. 
 
Efter tretton år i exil återvänder viceamiral Carl Gustaf Gilbert Hamilton till Sverige för att få resning i livstidsdomen. Genom sin gamle vän Erik Ponti hamnar han nu i ett nytt umgänge, där de närmaste vännerna är förre översten i Främlingslegionen, Pierre Tanguy, och hand fru polisöverintendent Ewa Tanguy. 
Både Hamilton och Tanguy är fullständigt övertygade om att de aldrig mer i livet kommer att lyfta ett finger när det gäller militära insatser utomlands. Men det nya behagliga, fridfulla livet vänds helt över ända den dag en familjekatastrof drabbar dem. 
Carl Hamilton använder alla sina gamla kunskaper som spionchef och Pierre mobiliserar vänner inom Främlingslegionen. Deras mål finns i Saudiarabien. 
 
I Jan Guillous roman "Men inte om det gäller din dotter" möter storpolitiska intriger högst privata realtioner och vävs ihop till en andlöst spännande historia. 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej