Idag har varit en helt fantastisk fredag. Dock var jag inte jättepeppad att gå upp i morse när klockan ringde och det var några snoozningar innan jag tillslut lyckades lämna den varma, sköna sängen och gå ut i kylan för att ta mig till dagens föreläsning. Det var en hyfsat förståelig föreläsning, även om det känns som att det kommer bli svårt att memorera hur vissa funktioner ska se ut och i vilka steg man ska räkna ut dem. 
 
Efter dagens föreläsning hade jag en lunchdejt med Jesper och Sofia på Thai Lee. Åh, vad fantastiskt gott det var. Men det blir alltid lite för mycket när man äter deras lunchbuffé, men var en perfekt brunch för min del, eftersom jag inte "hann" äta frukost innan jag åkte till föreläsningen. 
 
 
Efter den goda lunchen åkte jag hem till Ronja, för lite häng med min bästii och lite girltalk. Vi kollade även på filmen Frozen, som var fantastiskt rolig! Sedan blev det också mys med Meya, Loco och Sockan, och Ronja då såklart. Vi tog en liten, kort promenad med vovvarna på väg till min bil. 
 
Här är lite bilderna från kvällen: 
Sötaste Meya! 
Lite Frozen, en fantastiskt rolig Disney-film, med härliga skämt för både barn och vuxna! 
Sockan 
Jag och Meya kör samma sköna stil! 
 
Nu är det lite fredagsmys på soffan hemma hos Jesper. Har precis ätit middag, potatisgratäng och fläskfilé och nu blir det lite film. Imorgon är det en innebandylördag, där pojkarna först spelar mot Öckerö klockan 13 och sen har dem träning mellan 15.30-17. Så det är en heldag! 
 
 


Åh har tagit ett mysigt bubbelbadande och bara njutit. Nu känner jag mig helt avslappnat i kroppen och mår riktigt bra! 
Godkväll på er! 
Sitter just nu på soffan hemma hos Jesper och försöker plugga ekonomi, göra en inlämningsuppgift och är nästan färdig med den, vilket känns väldigt skönt. Har suttit och kämpat och kämpat och kämpat i flera timmar och äntligen har jag kommit fram till saker som har suttit väldigt långt in. 
 
Imorse var jag hos tandläkarn, förresten och då bestämdes det att jag - vid åldern 21 - ska dra ut två tänder och få tandställning. Antagligen både i över och under. Kul.. Synd att det inte har gjorts tidigare, men bättre sent än aldrig antar jag. 
 
Nu ska jag göra klart den sista uppgiften, sedan blir det inget mer pluggande idag. Utan det blir en riktig mystorsdag, med bubbelbadande och en bra film. Sedan inte allt för sen kväll eftersom det är skola som gäller imorgon och sedan en trevlig lunchdate med Jesper och Sofia. Och helg! 

Liknande inlägg