Här är förberedelserna igång för nyårsfirandet, och partystämningen är i gång! 

Jag har precis blivit klar med smink och kläder, extra mycket glitter runt ögonen, för att skapa lite festkänsla och ett partyband runt armen. 


Och med en fundering på hur 2017 kommer att bli? 
Kommer det bli det året som man önskar sig varje nyår? Det året då man tar tag i sig själv och gör den förändring som man så gärna önskar, försöka kämpa för. 

Min tanke var att förra året skulle bli så, jag tog tag i min LCHF-diet, gick ner 10 kg och hade sådan motivation och var otroligt inspirerad av Sofia som körde på och tappade ännu mer kilo... och sedan tog det stopp. Jag kan inte säga vad det var som hände, inspirationen finns ju fortfarande från Sofia som kämpar på... Men motivationen, får jobba mer på den. Fundera på vad det är jag kämpar för, vad är målet? Det slutgiltiga målet vet jag ju, men vad är målet med året 2017? 

Ska jag kämpa ner 10 kg, 15 kg? Jobba på att bygga muskler? Äta hälsosammare? Bara LCHF? Kombinera? 

Det enda jag vet är att jag har ett väldigt stöd från vänner och familj. Målet är att hela året ska bli hälsosammare, inte bara första månaden. 

Har ni några tips på hur man behåller motivation och inte tappar det?  

Nu ska jag återgå till förberedelserna, innan gästerna kommer! 

Liknande inlägg

1 kommentarer

Heléna

01 Jan 2017 22:43

Så fina bilder på dig <3 Vi får låta 2017 bli ett riktigt hälsoår på olika sätt. Äta rätt - på ett sätt som passar oss och våra kroppar mår bra av, träna - hitta en träningsform som passar oss så motivationen stannar kvar och det viktigaste - vi måste ha roligt så endorfinerna sätter fart på vår motivation :D Ett skratt förlänger livet sägs det ju och då borde det ju vara en bra morot för att hitta motivationen :D Kramar <3

Svar: Tack för tipsen! Ska tänka på att försöka göra allt med lite mer glädje och lite mindre "måste". :-D Tack fina du! Och stor kram <3
Angie

Kommentera

Publiceras ej