Jag tror nu att jag är så redo det går att bli inför den här tentan; och jag känner också att om jag fortsätter plugga mer nu så kommer mitt huvud att explodera. Så jag har bestämt mig för att lämna det här för nu, ha en mysig fredagskväll tillsammans med min familj och innan jag går och lägger mig, ta en sista koll på allt.
Fredagsmyset här blir en riktig brakmiddag med räkor - som är så gott. Sedan tittar vi nog på antingen Brynäs-Frölunda eller Let's Dance, eller kanske lite zappande mellan båda. 
 
Jag hade tänkt att kanske sätta mig i Kastellegårdshallen och kolla när D3 möter Landvetter, men jag orkar verkligen inte. Det händer inte ofta att jag säger nej till att åka och titta på innebandy, men idag vill jag bara vara hemma, ligga på soffan och slappa. Jag har noll ork till att sitta i en hall... Hmm, är jag sjuk eller nåt? Men innebandy kommer jag få massor i helgen ändå. Direkt efter tentan imorgon så har D4 match mot Ale. 1an mot 2an i serien - spännande! 
Sedan på söndag så spelar pojkarna mot Kärra och sedan är det ett par matcher till i Kastellegårdshallen som jag funderar på om jag ska stanna kvar och kolla på, bara för att jag inte kommer ha något direkt bättre för mig. 
 
Men det är lite jobbigt att säsongen går så sjukt fort, vi har snart mars här - vilket innebär att det är knappt en månad kvar tills säsongen är över och det är dags att försöka hitta på något annat att göra i 4-5 månader, tills det är dags för innebandy igen! Fast i och för sig så brukar det inte vara några problem för mig att ha något att göra från april-juli/augusti, med studier och jobb i Rödbo, jobb som studiepedagog och semesterplaner t.ex. Rättvik, Falkenberg och så kanske vi planerar en utlandssemester också till slutet av sommaren, någon gång! 
 
Åh, varför började jag drömma mig bort om sommaren? 
Jobbet 
 
Semester