Detta blogginlägg skriva på min nya iPhone 5, "ärvd" från pappa då han bestämde sig för att skaffa ännu nyare. Roligt med en nyare telefon, med större minne och lite annorlunda. Och jag kan säga att jag har en iPhone 5 - jag som aldrig(!) skulle ha en iPhone. Man ska aldrig säga aldrig. 

Förutom att leka med min nya telefon så har jag varit och shoppat idag. Jag har varit på jakt efter en ny kavaj, och som jag letat. Helst hade jag velat haft en i någon annan färg en svart, just för vår- och sommarkänslan; kanske en lite marinblåare ton. Men i alla fall, den jag köpte idag var svart. Och helt fantastisk! Så skön att ha på sig, och för 199:- också. 

Kavajen är från KappAhl.


Huvudlös bild av anledningen att jag ser ut som ett vrak. Har inte sovit ordentligt på flera dagar och får nog börja återgå till att knapra Atarax för att kunna somna. 
Men så här ser kavajen ut på i alla fall! 

Häromdagen var jag inne på Lindex också, måste varit i förra vecka. Och då köpte jag mig en snygg och bekväm klänning, som jag tänkte ha på innebandyavslutningen aka Fenixgalan.
Dock är den svart också. Jag har en tendens att dra mig till mörka kläder, antar jag. Så får försöka sätta upp som mål att ljusa till min garderob lite, så inte varenda klädesplagg går i dystra, mörka färger,

Klänningen jag köpte. Bilden ger inte klänningen någon rättvisa, så får dra på den någon dag istället och visa. 

Så nu har jag ett mål; egentligen två, när det kommer till kläder och inhandlingen. 1) Köpa ljusare kläder! 
2) Hitta en klänning till Sofias bröllop. 
Detta ska göras efter påsk någonting, för då har jag börjat jobba ordentligt och det finns pengar att shoppa med.