Godkväll/natt på er! Jag hoppas att ni redan sover, vilket för min del känns rätt överskattat. Hela den här helgen har bestått av väldigt lite sömn. Och när jag väl har somnat så har det varit oroligt och fyllt med mardrömmar. Så hoppas snart det är slut på den här skiten. 
 
Jag trodde dock att jag skulle sova ordentligt inatt, eftersom gårdagen var både aktiv och fylld med saker. 
Dagen började med att jag och Linette tog oss en promenad i Fontin, tyvärr hann vi inte med enmilaren, men det blev i alla fall 6,4 km och det är absolut bättre än ingenting alls. 
 
Så det var verkligen en skön start på dagen. Sedan var det dags att åka till Partille för att coacha pojkarna när de spelade mot Partille. Tyvärr blev det en förlust... 
 
Kvällen sen bestod i ett biobesök tillsammans med Sofia, Ida och Cissi - vi såg filmen Deadpool som verkligen var helt störd och så jäkla rolig. Hela biosalongen skrattade i kör, fantastiskt! Så det var riktigt lyckats! 
 
Marvels skruvade anti-hjälte dyker äntligen upp på bio. Den tidigare legosoldaten Wade Wilson får efter en rad experiment helande krafter. Han antar alter-egot Deadpool och med sina nya förmågor och en mörk humor jagar han mannen som nästan förstörde hans liv. (SF-bio). 
 
Efter bion sen så la jag mig på soffan hemma och tittade på tv tillsammans med familjen och lyckades till och med somna på soffan en kort stund. Sen däremot hade jag otroligt svårt att somna, låg och vände och vred i flera timmar. Och när jag tillslut lyckades somna så var det fortfarande massa vända och vrida. Och vaknade flera gånger under natten. Orkade dock inte ta mig upp ur sängen förrän vid 10-tiden. 
 
Sen så har det varit visning på eftermiddag, vilket har varit roligt och lärorikt. Sen åkte jag hem till Lena och Lasse och umgicks med dem, drack kaffe och tjötade om allt mellan himmel och jord. Var även nere i växthusen och kollade läget där, snart är det ju dags för Rödbo att öppna (med betoning på snart). Linette hade varit nere innan och tagit några fina bilder som hamnade på Facebook. 
 
 
 
 
 
Och på kvällen nu så blev det Baksmällan II och bara vara, vilket känns som en helt perfekt avslutning på denna söndag. Dock önskar jag att den kunde ta slut nu, eller tekniskt sett så har den ju det. Men det jag menar är att jag bara kunde slockna och få sova riktigt ordentligt inatt. Men det är väl bara önsketänkande. 
 
Godnatt på er!