Vad är det roligaste med att jobba som fastighetsmäklare? 
Det är faktiskt en otroligt lätt fråga - det är kundbesöken. Att få lov att komma hem till någon och inspireras och bli berörd. Man träffar så många människor vars livsöden fört dem åt ett eller ett annat håll. Vissa människor är glada, lyckliga och förväntansfulla - de är på väg någonannastans. Andra, som ett kundbesök jag var på i veckan, har en helt annan livssituation och skulle kanske gärna bo kvar, men andra omständigheter gör att det inte längre är möjligt. 
 
Så, det roligaste, men också det mest lärorika är möjligheten att få träffa människor. Men det är ju inte bara när man kommer hem till folk för intag/värdering/diverse andra kundbesök, utan man träffar också människor på visningar. Så kundbesök kanske är fel ord att använda ändå. Utan möjligheten att få träffa alla dessa fantastiska (och kanske några, ytterst få, mindra fantastiska) människor när man än träffar dem under processen. 
 
Jag fick faktiskt inspiration till det här inlägget på vägen från en värdering, där jag blev så berörd av det dem berättade, så det var nära till tårar. Inget möte är det andra likt! 
 
För att runda av detta på något fint, och kanske lite säljande sätt, så är ni välkomna att följa min nya instagram @skandiamaklarna_angelica 
 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej