Idag är det dags för den stora cruisingen, som börjar klockan 17. Så just nu sitter vi bara här i stugan och kollar på regnet som öser ner. Har gått en stund på marknad i stan och kollat på massa tröjor och annan skit.
 
Igår tog vi en tur till Falun, eftersom ingen av oss har varit där tidigare. Så gick runt i centrum där, mamma letade skor och sen tog vi en glass. Vi åkte även till Falu koppargruva och tittade på 'Dundret', vilket var ett stort hål i marken där de utvinnit koppar förut. Var rätt fräckt ändå att stå där och titta. Vet inte riktigt vad som händer mer nu i veckan, mer än att på fredag så åker mina föräldrar hem och då beger jag och Jesper oss till hans moster som bor några mil härifrån.
 
Fint solbrända efter att ha åkt cab i full sol.
Cadillacen - bilen vi åkte upp 2009 - parkerad utanför Sibylla (det absoluta lunchstället, speciellt hamburgaren som visas i vänstra hörnet av bilden. Såååå god) Äter säkerligen i alla fall ett sådant meal när vi är där uppe. 
 
Bowlingäventyr med familjen
 
Eller varför inte lite minigolf? 
 
 
Dock brukar tisdagen vara utnämnd till cruisingdagen och då kör man en cruisingrunda runt i stan. Ungefär så här brukar det se ut i stan då: 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt var så var den stugan vi hyrde år 2008 en väldigt liten stuga, med två en vångingssäng och mamma och pappa fick sova i köket där det fanns en bäddsoffa och en sådan där ihopfällbar säng. Det var i alla fall trångt, men ändå väldigt mysigt. Vi bodde där ett år till, år 2010 (som kommer senare i veckan). 
 
Här är lite mer bilder från den vackra utsikten, lite kvällsbilder med alla bilar. Det var också några som hade byggt sig en lådbil eller trampbil eller vad det nu var för något den var också riktigt fräck. En av dagarna var vi en bit bort från Rättvik, mot Mora, på ett ställe där det var massa aktiviteter, typ ponnyridning, de grillade bröd och man fick testa på att paddla eller skjuta pilbåge och sen hade de även riduppvisning. Njut av bilderna, så njuter jag av vistelsen här! 
 
             

Liknande inlägg