Igår var en riktigt fantastisk söndag, som började med pojkarnas match i Bohushallen vid 12.20. Tyvärr blev det en förlust, men pojkarna spelade ändå riktigt bra! Tråkigt med säsongens sista seriematch, men tur att dem har en cup snart och även att det är en heldag med innebandy i Mimershallen på lördag. 

Efter matchen så ringer Ronja och frågar om jag har lust att åka med henne och Meya ut till havet. Och självklart vill jag det, så vi åker ut till Instön och sätter oss under bron och njuter av solen och havet. Inget badande dock, eftersom jag inte får det med min fot snyft! 

Men Meya fick badat igår i allafall! Och hon verkade verkligen njuta av sitt första besök vid havet. Plaskade ner i vattnet, men insåg sedan att det var ju faktiskt blött och försökte sedan ta sig upp igen. 

Ronjas fina hund, Meya! 

Otroligt vacker dag igår! 

Efter någon timme vid havet så åkte vi upp till Älvängen och åt middag på Mr Johanssons med Marie och vilken god buffé. Tyvärr, så äter man ju alltid lite för mycket vid sådana tillfällen och igår var inget undantag. 

Efter middagen så åkte jag och Ronja och hennes kusin till Mimershallen och kollade när SKIBK div2 mötte Åstorp/Kvidinge i kval upp till division 1. Skibk vann med 3-2 och returmöte väntas nästa helg, nere i Skåne någonstans. 


Så det här kan man säga var en helt fantastisk dag! 
Jag vaknade imorse av att jag kallsvettades så otroligt mycket och jag kunde knappt prata. Gick upp och tåg tempen, såg att jag hade nästan 39 graders feber. Så istället för att gå upp och göra mig iordning för skolan så kröp jag ner på soffan och sträckkollade på dem senaste Annika Bengtzon-filmerna som gått på tv. 


När jag sett färdigt alla, så såg jag att jag hade fått ett presentkort på Storytel av Ronja, så jag utnyttjade detta och har den senaste timmen lyssnat på Status 12 av Martin Melin, otroligt bra bok och härlig röst som berättar. Oftast gillar jag att läsa böckerna själv, men kan vara kul att testa det här med ljudböcker också. 

Så nu sitter jag här vi köksbordet och dricker smoothie och lyssnar på boken. Och känner mig inte lika febrig längre. 


Smoothien innehöll: turkisk yoghurt, frysta bär, en banan och ett rått ägg! Helt mumsigt!! 

Hejsan fina lördag! 
Det känns så otroligt skönt nu när tentan är färdigskriven och man fick komma ut i det fina, soliga vädret! 

När det är sådant här väder spelar det inte så stor roll om man missade tåget med 1 minut och måste sitta här en timme för att vänta på nästa. Idag känns livet bra! 

Planen för resten av dagen är innebandyträning med pojkarna och sedan gotta ner mig på soffan eller i sängen. 
Det känns så skönt att ha resten av helgen pluggledigt! 

Liknande inlägg