Jag, Ronja och Meya var ute på en nästan 4 km lång promenad i skogen (och på gångbanor) idag. Riktigt skönt! 


Tänk att 11 dagar kan springa iväg så fort och ändå kännas som så lång tid, det är ganska otroligt. Vi har ätit otroligt mycket mat, det är helt sjukt att man under sådana här högtider lyckas äta alldeles för mycket mat. Dock blev påskaftonskvällen inte så lyckad, för jag fick någon trolig matförgiftning eller dylikt, för låg hela natten och morgonen och mådde som ett as. Sen blev det en liten förbättring och sen vart det sängläge för resten av dagen, så påskdagen var ingen riktig höjdare. Men utöver det och utöver att Jesper åkte på tandvärk och har stressat med tandläkarbesök under de två sista dagarna i Sverige, så har det varit ett par bra dagar. 
 
Vi har varit ute både varit ute på Koön och Kovikshamn och traskat runt lite där i det fina vädret. Inga långa sträckor, men ändå skönt att komma ut lite i det vackra vädret. 
 
 
Vi pratade lite om att kanske besöka Marstrand, men skjuter upp det till sommaren när han kommer hem och tar oss en heldag därute kanske och går runt, kanske ta med badkläder och ta sig ett dopp också. 
 
Marstrand är ju otroligt vackert och härligt ställe med sin fästning och mysiga "kvarter". Det är dock lite drygt 10 år sedan (eller mer) som jag var på Marstrandsön, så det kanske har ändrats lite sen dess. 
 
 
När vi gått runt en stund på Koön, tagit oss en glass och njutit av solen så åkte vi vidare först till Vedhall och kollade läget där och sedan bort till Kovikshamn och tog oss en rundtur där också. Var dock inte lockad till att bada, för det blåste upp något rejält när vi gick vid Kovikshamn, vilket man kan se på både flaggan och vågorna. 
 
 
Hade kunnat tänka mig att bo såhär ute vid kusten. 
 
 
Jesper försöker se ut som om han inte fryser, men det blåser rejält även fast solen lyser. 
 
Så det här var riktigt skönt, även om man var lite lätt frusen när man kom hem. 
 
Sedan vet jag inte riktigt vad vi har gjort mer. Vi har umgåtts mycket och bara varit med varandra, ingen press på att hitta på massa saker. Kollat på bra filmer, gjort någon spontantripp som den till Marstrand och ja, det är väl det kanske. 
 
Igår åkte Jesper som sagt var tillbaka till Polen och det är lika tråkigt varje gång han åker. Först tog vi en liten sovmorgon igår, kände att jag kunde unna mig att börja en timme senare, så åt en lugn frukost tillsammans innan jag åkte in till jobbet. Sedan kom Jesper förbi vid lunchtid och så testade vi Älvsmagasinets lunch och den var FANTASTISK! Så god mat. Gårdagens buffémeny var hamburgare eller fish'n'chips och potatisen till det, mums. Och även salladsbuffén, var otrolig. Så vi var mycket nöjda, mätta och belåtna när vi gick därifrån. 
 
Lite mörk bild på Jesper, eftersom den hade mer fokus på utsidan. Och läget är ju inte fy skam. Älven precis utanför, perfekt att sitta på uteserveringen på sommaren sen också. 
 
Efter lunchen åkte jag tillbaka till jobbet, för några fler timmars jobb. Sedan hem till Jesper och nästan direkt åka in till tandakuten på Odinsgatan med Jesper. Så snabba ryck dit, med vetskapen att Jesper har ett flyg att passa, det gick dock rätt snabbt, sedan tillbaka igen och hann till och med äta middag och dricka kaffe innan det var dags att köra honom till Landvetter. Väl på Landvetter så unnade vi oss att sätta oss på ett café därinne, innan det var dags för Jesper att bege sig mot gaten. 
 
Om inte Jesper lyckas få någon ledighet i maj, så är det 3 månader tills vi ses nästa gång... För er som inte vet, så är det ganska lång tid. Men som tur är så finns ju våra tekniska hjälpmedel, som dator, telefon och dylikt som underlättar det hela. Det är alltid svårast dagen då han åker och dagen efter, sedan går rutinerna på som vanligt igen. 
 
 
 


Hoppas ni får en glad påsk med massa god mat och trevligt sällskap. 
 
Och glöm inte ställa om klockan i natt! 


Liknande inlägg