Jag skulle vilja vara bäst i världen på att hjälpa människor. 
 
Det låter säkert alldeles för smörigt och väldigt mycket Miss Universe-alike. Men det är faktiskt sant (och det var det enda jag kunde komma på). Jag kommer inte på någon sport, något yrke eller något annat som jag skulle vilja vara bäst på. Utan att hjälpa människor - få dem att må bättre och göra världen till en lite gladare plats! 
 
 
 
 
Jag hade faktiskt planerat för att åka och jobba i Älvängen idag, men så ringde mamman till hon som jag är studiepedagog hos och berättade att hennes dotter hade fått magsjuka. Så det är väl lika bra att inte göra det, utan istället försöka få pluggat lite mer. Jag börjar faktiskt att förstå en hel del saker - andra saker är däremot helt puckade och då känner jag bara för att krypa ner i soffan, med filten över huvudet och bara ligga där tills dem uppgifterna har sprungit långt, långt bort! 
 
Dock ska jag kämpa mig igenom detta, jag ska inte ge upp för att jag känner det för konstigt, för jobbigt och bara helt oförståeligt. Utan jag ska verkligen klara det här. Och jag vill verkligen, verkligen veta hur det gick på förra tentan. Tycker inte det är okej alls att låta oss vänta i 3 hela veckor innan vi får veta resultatet. 
 
Nej, nu måste jag försöka fortsätta studera lite elasticities annat sånt där gott och mumsigt! Jag vet att ni alla måste vara otroligt avundsjuka på att jag får göra detta och inte ni! ;) 
Det blev inget vägande idag, för att Jespers våg fungerade inte ordentligt, utan visade massa konstiga vikter. Ena stunden hade jag gått ner 20 kilo och sen hade jag gått upp 15 kilo. Så jag väntar till helgen med att väga mig istället, när vi är hemma hos mig. 
 
Jag fick i alla fall ett måttband och är väldigt nöjd över dem resultaten: 
 
Midja: - 4 centimeter
Höft: - 6 centimeter
Lår: - 5 centimeter. 
 
Genomsnittliga kroppsomkretsen har minskat med 5 centimeter. Jag är otroligt nöjd med detta resultat i alla fall! 

Liknande inlägg