(null)

Jag har varit otroligt dålig på att läsa - har mer fastnat i BookBeat-träsket med ljudbok när jag åker till och från jobbet. 
När jag ska sova är jag alldeles för trött, så orkar knappt läsa 10 sidor innan jag tappar boken. Så därför har det tagit ett par månader att läsa ut Fjällgraven, men på tåget upp till Stockholm fick jag äntligen läst ut den och kan äntligen börja med fortsättningen. 

Fjällgraven var en riktigt bra bok - spännande och väldigt konspiratorisk. Fick dock läsa om ett par gånger (pga trötthet) för att jag inte riktigt förstod när jag började nästa gång och inte alltid hängde med vad jag hade läst innan. Slutet var bäst - och därför är jag taggad att läsa nästa. Boken får 3,5 av 5 stjärnor av mig! 
Nyårsafton är nu över, och nyårsdagen är här. Jag ska strax gå och lägga mig, ska bara invänta att förlängningen på hockeyn är slut. 

Bra start ändå på 2018; en god Irish Coffee och Ryssland-Sverige. 
(null)

Nyårsafton var otroligt trevlig! Vi var hos Jesper, åt fantastisk mat med mycket trevligt sällskap. 

Jag roade mig med att fixa dukning och servettvikning - lite pill med är otroligt nöjd med resultatet. 
(null)
(null)

Så hoppas ni fick en fantastiskt avslut på nyårsafton och att 2018 blir ett bättre, mycket bättre år än 2017. 
(null)

Straffläggning på hockeyn.. Jag som hoppades att det skulle avgöras i förlängningen, så jag kan få sova. 04.37.. är för gammal för detta - tänk på att tant blir 25 i år!

Uppdatering 04.42 - Sverige vann på straffar! 
Godnatt! 🌟 

Liknande inlägg