Idag är ingen bra dag för min fot. Det hela började redan igår efter jobbet, när vi höll på att packa upp och ställa iordning blommor. Det är liksom som om hjärtat har satt sig i foten och bara bultar och bankar och gör ont. Men jag tror och hoppas att det har släppt till morgondagen, så jag kan jobba på igen då. 
 
Det är ju bara 2 dagar kvar till en viss person (JAG) fyller år också. Det känns så jävla gött faktiskt - även om det finns några negativa sidor med att fylla 20 typ dyrare enkelbiljetter på buss/tåg, läkarbesök och sjukgymnastbesök börjar kosta pengar, hmm det var väl det kanske. Men det positiva är att jag inte är en liten tonåring längre och att jag kan handla på systemet och ta in sprit lagligt i Sverige. Perfekt! 
 
Nej, men nu ska jag mysa med min familj. Känns som jag typ aldrig ser dem längre eftersom vi allihop bara jobbar och jobbar och jobbar och jag jobbar så länge, är ju inte hemma oftast förrän vid 20-tiden typish. 
 
 
 
Verkar det här som ett väldigt flummigt inlägg så är det för att det är det. Jag är sjukt trött idag och det enda som går igenom mitt huvud just nu är priser på blommor, skötsel av blommor och olika jordar. Så jag har lite svårt att koncentrera mig på att skriva. Men jag hoppas ni ursäktar mig. Det blir nog lugnt och jag slutar vara så förvirrad i början av juli, tills dess får ni ha överseende att jag är allmänt förvirrad. Det gäller nog mest er som träffar mig IRL. 
Jag går fortfarande i något sådant där lyckorus efter att ha klarat den nästsista tentan. Det känns så befriande att veta att i alla fall en omtenta är sluppen. Dock känns det som tentan på tisdag kommer att gå sådär, den lilla, lilla, pyttelilla pluggmotivation som fanns en stund i maj är som bortblåst och jag bara önskade att det var förbi och glömt så att jag bara kan fokusera på att jobba och ha sommarledigt dem dagarna jag får ledigt. 
 
Men ska försöka anstränga mig nu, vilket efter 10 timmar jobb i Rödbo kan gå precis hur som helst. Just nu känns allting bara snurrigt i huvudet. Jag tror att jag kommer misslyckas med nästa tenta, just för att det inte finns någon motivation, men det är inget som jag egentligen bryr mig om, utan då är omtentan i slutet av augusti och jag kommer nog tills dess hittat tillbaka till min pluggmotivation. 
 
Jag är tillfreds med tanken att kommer jag få en omtenta, så kommer jag få det. Inget att gråta över.. Skulle nästan vara lättad om jag kunde skjuta upp det tills dess istället och inte åka och skriva den på tisdag, men att ge upp är fegt. Så jag ska göra mitt bästa då och hoppas att det lilla jag pluggat och kommer plugga fram tills dess räcker för att få mig över godkäntsträcket. 
 
Nu måste jag äta i alla fall - brist på mat har det blivit idag! 


Jag klarade senaste tentan och fick till och med VG på den! Nu är det en glad tjej som ska bege sig till jobbet.

En tenta och ett seminarium kvar - sedan är detta året över!

Liknande inlägg