Alltså, så vilt som jag hejat på Costa Rica nu, och så mycket, vet jag inte ens om jag hejat på Sverige någon gång faktiskt. Men jag vill så gärna att de ska vinna.. Och det har jag ju redan sagt att de gör, så.. Var lite orolig där ett tag, i första förlängningskvarten, när det såg ut som Grekland skulle göra mål. För det hade varit lite pinsamt, att jag säger att de ska vinna och så förlorar de i åttondelen.. Men nu är det ett steg närmare VM-finalen. 
Italien, England och Grekland.. De europeiska lagen "slaktas" av dem. Holland är näst på tur, på lördag. Kan samma tur/skicklighet finnas då? Jag tänker titta och heja! 
 
 
Nu vet ni vart ni läste det först! 
 
Här kommer resten av sakerna köpta på Ullared. 
 
• Träningskläder 
Två par (färgglada) träningslinnen och sport-bhar, en lila och en matchande gul. Skönt med lite nya träningskläder. 
 
Ett par shorts och ett par 3/4-träningsbyxor (precis likadana som jag redan har). Skönare än skönast! 
 
• Kläder 
Ett par mjukisbyxor, samma märke som shortsen. Och även ett par "vanliga" svarta byxor, i silkesaktigt material (som fanns i alla möjliga roliga färger, men de här var de enda svarta). Mina andra sådana byxor gick sönder. 
 
En långärmad tröja med amerikanska tröjan på. Så alla i familjen har likadana tröjor. Eller ja, jag och pappa har mörka tröjor och Johanna och mamma har rosa tröjor. 
 
• Övriga saker
Fyra stycken anteckningsblock till skolan nästa år. Ett mindre block, som jag använder som träningsdagbok och en pocketkalender för 2015. Förberedd för framtiden! 

Liknande inlägg