Här kommer bara bilder från när Hep Stars och Brolle spelade på Rättviksparken. (Mobilbilder har lagts ut tidigare och ligger här
Svenne Hedlund och Hep Stars var "förband"/första bandet som spelade. 
 
Även Peter Jezewski, från The Boppers sjöng två låtar tillsammans med Hep Stars. 
 
Och sedan kom allas vår stora idol upp på scenen - Brolle! 
 
Det blir en sista bildbomb från Rättvik och sedan är alla bilder ute, och det är från vår utflykt upp på slalombacken och cruisingen. 
 
Söndag är nästan över och jag känner faktiskt lite nervositet i kroppen, lite pirr i magen. För imorgon är det måndag, och det innebär att det är min första praktikdag. Det ska bli riktigt roligt och jag ser verkligen framemot det, men lite nervös blir man ändå. 
 
Men än är inte söndagen slut och bra är det, för just nu känner jag att jag behöver all vila jag kan få. Dagen började med att jag träffade Sofia vid 12-tiden och vi åkte ner till Backaplan för att fika, tjöta och gå lite grann i affärer. Vi fick båda köpt lite pennor, som är bra att ha. Speciellt jag, som alltid tappar bort mina pennor! Efter detta så körde hon hem mig och jag bytte om och gjorde mig redo för pass på STC. 
 
Tanken var från början att "bara" köra Bodypump klockan 16, men så ställde en tjej i innebandyn en fråga på facebook om någon skulle med på Bodybalancen som var direkt efter och då kände jag att det kunde vara kul. Och det var verkligen två fantastiska pass. Bodypumpen är betydligt mycket mer fysisk styrka, där armar, ben och rumpa kändes helt slutkörda efteråt. Men riktigt bra träning. 
 
Bodypump - bild lånad av http://www.stc.se/traning/grupptraning/bodypump/
 
Bodybalancen där emot handlar inte lika mycket och fysisk styrka, men ändå är det ju bra att man har muskler. Men det handlar desto mer om smidighet (något som jag inte besitter) och väldigt mycket om mental styrka. Så det ska jag verkligen fortsätta gå på, för det vet jag att jag behöver bygga upp och jobba med. Sedan att bästa Maria Hurtig har passet också, gör det hela mycket roligare. 
 
Bodybalance - lånad av http://www.stc.se/traning/grupptraning/bodybalance/

Så då var denna veckans träningspass avklarade, jag tror att det blev totalt 9 stycken, men kan mycket väl ha fel på detta. Det känns i alla fall riktigt bra i kroppen och enligt Runkeeper har jag denna vecka bränt 6642,1 kalorier. Jag måste säga att jag är otroligt stolt över mig själv! 
 
Nästa vecka får vi se om det blir någon träning, det ser ganska mörkt ut på den fronten, för det är praktik, det ska packas och donas inför resan och väl under resan har jag svårt och tro att det blir något. Men man ska aldrig säga aldrig - så vi får se helt enkelt. Men pass på STC blir först veckan efter, från torsdag kanske. 
 
En stor kram till er alla vill jag ge denna söndagskväll, till dig och dig och dig och dig.. Och hoppas att er vecka varit fantastisk och att veckan som kommer nu blir ännu bättre! 
Så kram och godnatt! 
 
 
Jag tror att min kropp är lite smått i chock; det var längesedan jag tränade så här mycket.
 
Måndag
Simning 750 m. (33min)
 
Tisdag
Simning 500m. (19min)
Innebandyträning (~45 min) 
 
Onsdag
MRL (1 timme) 
 
Torsdag
Roddmaskin 2,5 km (~28min) 
 
Fredag
Zumba (1 timme)
 
Och veckan är inte slut ännu, ett sista pass den här veckan har jag planerat för i alla fall och det är Bodypump på söndag. Tror inte det blir någon träning imorgon, utan då får kroppen vila. Men med tanke på hur pepp jag har varit att träna denna veckan, så vet man ju aldrig. Meeen... Jag har sådan träningsvärk i precis hela kroppen, så det kanske är bra att den får komma och ta över lite. Jag har alltid hört att man botar träningsvärk med att träna och det stämmer ganska bra, för träningsvärken försvinner då. Dock glömde denna person berätta för mig att träningsvärken blir värre och värre efter varje träning *suck*. Och jag HATAR att jag bor i ett hus med trappor - det gör ont. 
 
Nej, nu ska jag sluta gnälla, jag är otroligt glad att jag lyckades motivera mig själv tillräckligt mycket för att ta mig till gymmet idag. Jag tänkte mycket och länge på att skita i det, för efter tentan kände jag mig helt slut i både kropp och huvud. När jag väl kom hem så kröp jag ner i sängen och där låg jag säkert en timme och tänkte att jag går inte upp därifrån mer. Men så kom pappa hem och behövde hjälp med lite saker, och då var jag ju tvungen att ta mig upp ur sängen.. Och när jag väl kommit upp, så var det lika bra att bege sig iväg och träna också. Så en timmes Zumba blev det. Otroligt roligt. 
För er som inte testat Zumba - gör det! 
 
När jag kom hem sedan så började fredagsmyset, räkmiddag med god dricka med fina familjen! Och sedan krypa ner i soffan och kolla klart på filmen The Ringer som handlar om en man (Johnny Knoxville) som försöker blåsa Special Olympics. Helt okej film ändå.. Och nu ska jag äntligen lägga mig i min underbara säng och se om jag orkar titta på ännu en film - The Grand Budapest Hotel. 
 
Och så passar jag på att önska er alla en fortsatt trevlig fredagskväll och hoppas att ni har haft en underbar fredag! 
 
 Mums! 
 
 The Grand Budapest Hotel 
 
 

Liknande inlägg