Jag tror nu att jag är så redo det går att bli inför den här tentan; och jag känner också att om jag fortsätter plugga mer nu så kommer mitt huvud att explodera. Så jag har bestämt mig för att lämna det här för nu, ha en mysig fredagskväll tillsammans med min familj och innan jag går och lägger mig, ta en sista koll på allt.
Fredagsmyset här blir en riktig brakmiddag med räkor - som är så gott. Sedan tittar vi nog på antingen Brynäs-Frölunda eller Let's Dance, eller kanske lite zappande mellan båda. 
 
Jag hade tänkt att kanske sätta mig i Kastellegårdshallen och kolla när D3 möter Landvetter, men jag orkar verkligen inte. Det händer inte ofta att jag säger nej till att åka och titta på innebandy, men idag vill jag bara vara hemma, ligga på soffan och slappa. Jag har noll ork till att sitta i en hall... Hmm, är jag sjuk eller nåt? Men innebandy kommer jag få massor i helgen ändå. Direkt efter tentan imorgon så har D4 match mot Ale. 1an mot 2an i serien - spännande! 
Sedan på söndag så spelar pojkarna mot Kärra och sedan är det ett par matcher till i Kastellegårdshallen som jag funderar på om jag ska stanna kvar och kolla på, bara för att jag inte kommer ha något direkt bättre för mig. 
 
Men det är lite jobbigt att säsongen går så sjukt fort, vi har snart mars här - vilket innebär att det är knappt en månad kvar tills säsongen är över och det är dags att försöka hitta på något annat att göra i 4-5 månader, tills det är dags för innebandy igen! Fast i och för sig så brukar det inte vara några problem för mig att ha något att göra från april-juli/augusti, med studier och jobb i Rödbo, jobb som studiepedagog och semesterplaner t.ex. Rättvik, Falkenberg och så kanske vi planerar en utlandssemester också till slutet av sommaren, någon gång! 
 
Åh, varför började jag drömma mig bort om sommaren? 
Jobbet 
 
Semester 
 
 
Hejsan hoppsan på er! 
Jag fick nog världens konstigaste craving förut. KAVIAR! Så tog mig en fralla med kaviar, och det var riktigt gott.. Hmm, ibland undrar jag vad det är för fel på min kropp. Jag fick i alla fall stillat mitt craving och sedan ta en härlig dusch. UTAN en plastpåse på vänsterfoten. Riktigt, fantastiskt skönt! Dock tog jag lite för lång dusch och känner mig jättestressad över att inte komma till ro med pluggande! 
 
Jag har också unnat mig en semla som pappa hade köpt till mig. När jag ändå inte kan träna ordentligt, så är det väl ingen idé att försöka vara duktig när det kommer till mat heller? Haha, skämtar! Men var gott att unna sig den. Gav mig lite mer energi till pluggandet. Och fantastiskt god var den också! 
 
Men jag längtar tills jag får börja träna ordentligt. Jag och Ronja hade ju kommit in i ett flow, där vi tränade och kände oss duktiga. Så kom operationen och jag har väl inte varit på sedan 21 januari?! Det är ju 5 veckor sedan. Och det dröjer nog ett tag till innan jag beger mig dit. Jag kan ju i och för sig träna armarna. Dock kommer jag väl inte orka gå på kryckor efter det. 
Jaja, vi får se hur det går med det. Efter 10 april så kommer jag börja med sjukgymnastik i alla fall, om ortopeden är nöjd med operationsresultatet.. Och då är det järnet som gäller med en gång. Inget mesande! För nu ska den här foten bli bra och jag ska kunna gå, springa och kanske till och med spela innebandy någon gång! (Tänkte först skriva ett datum som mål, men insåg att jag vet ju inte hur lång tid det här kan ta).. 
 
Nej, nu har jag lagt för mycket tid på bloggandet och alldeles för lite tid på pluggande. Så det ska det bli ändring på! 
 
Hejsan hoppsan! 
Har suttit här sedan klockan 11 och pluggat, känner att mitt huvud är som en mosad potatis. Men ska sitta 1½-2 timmar till innan det är dags för mig att sluta för dagen. För då ska jag hämta Ronja i Kungälv, så ska vi åka till Björlanda och kolla på när SKIBK H2 möter Zenith. Hoppas på en mycket bra match! 
 
Men om jag ska kunna unna mig denna pausen då, så ska jag fortsätta trycka in lite mer kunskap i huvudet och hoppas att inte huvudet exploderar! 
 

Liknande inlägg