Tessa är en bra tjej med en snygg, pålitlig pojkvän hemma. Hon har mål och ambitioner samt en överbeskyddande mamma som är väldigt mån om hennes bästa.

Då möter hon Hardin. Han har rufsigt hår och tatueringar, är piercad och pratar med en kaxig brittisk dialekt. Hardin är väldigt annorlunda mot vad hon är van vid. Och han är otroligt snygg.

Första boken i Afterserien, som jag aldrig hade hört talas om förrän i fredags, när jag åt tacos med Sofia och Sandra. Då fick jag låna den och började läsa på kvällen när jag kom hem. Sen var jag fast. På lördag eftermiddag hade jag läst ut boken. 


Så bra bok! Alltså... Jag vet egentligen inte vad det är som gör boken så bra, mer än att man bara vill fortsätta, och fortsätta... och fortsätta läsa... Tills boken är slut. Och så klart slutar den så att man bara MÅSTE läsa fortsättningen. (Vilket jag ska börja med här när jag har skrivit klart den här). 

Det var längesedan jag fastnade såhär för en bok, så jag verkligen inte under några omständigheter kunde sluta läsa. Jag är helt såld i alla fall, och på grund av detta (och egentligen utan att kunna förklara varför, mer än att säga LÄS BOKEN) så får När vi möttes 5 av 5 stjärnor (lätt!)

Nu kör vi bok 2!  

Bara för att jag inte lagt upp något om böcker (eller ja, någonting alls överhuvudtaget) den senaste tiden, så innebär inte det att jag inte läser. Har slukat flertalet böcker den senaste tiden. 


Jag har också tänkt flertalet gånger att jag ska lägga upp något, speciellt då om de böcker jag läst sedan jag var i Egypten, om resan eller om vad som helst egentligen. Men mitt liv består just nu att jobba (I MÄNGDER, but I love it), köra bil till och från jobbet, träna, kolla på Prison Break, läsa böcker och sova (någonstans där emellan försöker jag hinna med någon matbit också). 

Så när ni nu går in och kollar min blogg, om det nu fortfarande är någon som gör det, så har jag uppdaterat med något nytt! Även om det inte är mycket, men blev mer än jag hade tänkt. Det jag hade tänkt var att skriva att jag ska påbörja en ny bok nu, som blivit rekommenderad av både Sandra och Sofia, så ska bli mycket spännande. 

Puss och kram och godnatt, så hörs vi nästa gång!