En av mina favoriter har fått komma hem till oss - en passionsblomma i för tidig Mors dags-present.

Visst är den ljuvlig? 
Jag är otroligt dålig på att blogga just nu och det kan nog hålla i sig ungefär en vecka till. För just nu är vi inne i vår högsäsong och även de dagar jag är ledig, behöver jag oftast hoppa in och jobba någon timme extra. Men som tur är så trivs jag och tycker det är roligt, annars hade jag aldrig orkat med. 

Annars har jag hållt på med dieten i 2 veckor idag och det känns otroligt bra! - 4,4 kg (-3.4 första veckan och -1.0kg andra veckan). Sedan har jag upptäckt att jag förlorar flest cm vid armhålorna/över bysten. Men jag är fantastisk nöjd med detta och det är bara att tuffa på för min del! 

Sedan fyllde Johanna 18 år i torsdags, vilket vi firade på Hard Rock Café med god middag. 

Liten... 

... har blivit stor
Sedan var det Kungälvs cruising i lördags. Och det är nog första gången (på väldigt länge i alla fall) som det regnade på cruisingen. Vilket var riktigt tråkigt! 


Jag har också hunnit läsa böcker på kvällarna, för att komma till ro, men inte hunnit skriva ihop något om dem. Så lite boktips/bokrecensioner och annat kommer senare. 

Nu har jag i alla fall uppdaterat er om det som har hänt och händer framöver. Och jag har inga nyheter gällande mäklarjobb ännu, utan det kommer när det finns klara besked därifrån. 

Ha det nu bäst, så ska jag jobba mig igenom Mors dag i alla fall - så kanske jag hinner med lite återhämtning efter det! 

Puss och kram och hej! 
En fantastisk kväll hemma hos Sofia, med Eurovision, god mat och trevliga människor! 

Synd dock att "rätt" låt inte vann, haha. Jag som var helt säker på typ Australien eller Ryssland, Österrike var också bra. Men jag hade i alla fall rätt om att Frans skulle hamna på topp-5, så det var ju i alla fall något. Sen är det ju inte fy skam att få se mums-Måns på tv heller. 

Snodde Sofias bild från tacos-middagen. 

Nu är det bums ner i säng för att sova, för imorgon är det jobb igen. 

Godnatt och hoppas ni har haft en mycket trevlig kväll! 

Liknande inlägg