Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra lördag, det har i alla fall jag haft. Kan med glädje meddela att när jag vaknade imorse (vet inte om man får kalla efter 11 som morgon), så kändes det betydligt mycket bättre - inte så att jag skulle klassa mig själv som fullt frisk, men bättre än de senaste dagarna. Tror att det hjälpte att vila ut ordentligt och en ordentlig sovmorgon. 
 
Sedan bestämde vi oss för att lyxa till den här lördagsförmiddagen ännu mer med att göra pannkakor till brunch. Sagt och gjort, så stod vi och stekte pannkakor. Dock blev de första... katastrofala. Men efter mycket om och men så blev de riktigt, riktigt bra och fantastiskt goda! 
 
Pannkaksmaking in action! 
 
Som sagt var blev några av pannkakorna lite mindre lyckade. Och det blev väldigt mycket pannkakor, så det fanns till hela Jespers familj. Med goda tillbehör; som sirap, sylt och grädda, samt kaffe och en bra film så kändes det riktigt bra! 
 
Sedan har resten av dagen bara flutit på. Jesper har grejat lite och jag har mest legat uppkrupen på soffan och kollat på någon medeltidsfilm och sen barnfilmer. Det finns något fantastiskt med att titta på Disney när man inte är helt frisk. Jag har även varit ute en liten stund och fått lite frisk luft, men kan säga att det inte var så jättetrevligt eftersom det blåser full storm här och regnar. 
 
Just nu sitter jag här och bloggar medan min älskling fixar middagen, vilket är någon typ av thaigryta gjord på grytbitar och gul curry. Det doftar fantastiskt här och jag känner att jag börjar bli otroligt hungrig. Så nu längtar jag till mat och sedan blir det nog bara en slapp lördagskväll. Imorgon däremot hoppas jag kunna aktivera mig mer, genom att kolla på när damerna spelar mot Hindås. Men det beror ju helt på hur jag mår. 
 
Middagslagning in action. 
 
 Mästerkocken posar i matlagandet. 
 
Det är ju faktiskt lördag! 
 
PS. Måste bara visa den här fantastiska bilden på kära Tigern från tidigare idag, när han gjorde det väldigt svårt för Jesper att leka med Facebook. 
 
Nej, han är inte alls klumpig! 
 
 
Efter att inte gjort någonting alls på hela dagen, så fortsatte kvällen i princip på samma sätt. Åt god middag i form av fransyska med klyftpotatis och brunsås. Sedan kröp jag och Jesper upp på soffan med varsin Irish coffee, kattsällskap och På spåret som underhållning. 

Filip och Fredrik är absolut några av mina största idoler och förebilder! 

En Tiger gjorde oss sällskap 

Nu blir det film, antagligen kommer jag somna innan vi ens satt igång den, men vad gör det. Idag kollar vi på Captain America - Winter Soldier. 

Ha en fantastisk fortsättning på denna fredagskväll. 
Efter att ha gått hela veckan med en bestämdhet att jag ska inte bli sjuk, så slog influensan (eller något liknande) till igår eftermiddag/kväll. Feberfrossa, snuva, hosta och ont i hela kroppen och idag är det ännu värre. 

Så inget jobb idag, utan istället ligger jag uppkrupen i fåtöljen och låna en bok av Jespers föräldrar. Dum som jag är så har jag ju ingen egen bok med mig. 

Känner mig lika grå som vädret. 


Testamentet av John Grisham 

Den här veckan har, fram tills jag blev sjuk, varit händelserik med kundbesök och annat trevligt. Så ser framemot en ny vecka, förhoppningsvis som frisk! 

Liknande inlägg