Tentaångest deluxe! 
Men nu har jag en riktig morot. Jag skrev ju att jag skulle på intervju, sen hörde jag inget mer förrän i onsdags. Då ringde han och sa att den 12/11 är jag välkommen att börja prova på.. Så får vi se hur det går på tentan, för måste ju klara skiten! 
Idag har jag och Sofia varit på ett otroligt inspirerande seminarium på Göteborgs konserthus. "Ett rikare liv" med Charlie Söderberg. Så få se om det här kan vara startskottet på min nya, lite rikare framtid! Har i alla fall nu på kvällen suttit med mina mål, hur jag ska kunna uppnå men också varför jag vill nå dem. Det viktigaste målet är nog mig "hälsomål" - att sova minst 6 timmar per natt. För vill inte gå tillbaka till där jag var för ett år sedan - slutkörd, stressad och mådde skit. 

Riktigt bra och inspirerande! 

Godmorgon! 
Sitter just nu på bussen på väg till jobbet, ett 7-12 pass så känns bra. Fick sova en timme extra också, med tanke på vintertiden. Så ingen är nog gladare än jag över det. 

I fredags kom min älskade syster hem från Holland (där hon varit i 4veckor), men då hann jag inte träffa henne så mycket, för jag var ute med gamla klasskompisar. 
Men igår hade vi "lyxmiddag" med plankstek, kollade på hockey och drack bubbel för att fira att Johanna är hemma igen. 


Måste också flika in att min fina vän, Ronja, fyllde år igår - grattis till henne! 

Liknande inlägg