Idag är ingen vanlig dag, utan det är min fina pappas födelsedag. Tyvärr har jag sådan sjukt lång dag idag, så kommer inte träffa dem förrän efter innebandy, och då brukar klockan vara kring 23 typ. 

Men vi alla sjöng för honom imorse innan vi var tvungna att åka mot skola och jobb. 


Ett stort grattis på din dag älskade pappa! 
Klockan ringde 06.15 imorse och jag vaknade hur pigg som helst. Det är inte varje dag det händer. 
Åkte in till stan och satt på Espresso House, Kungsportsplatsen med Sabina i 5 timmar och pluggade Kvanten. Kändes som vi kom en bit framåt i allafall. 

Efter detta, trots min förkylning, så träffade jag Sofia på Oasen och simmade 60 längder (1,5km). Vi hade dock så mycket att prata om, så det kändes knappt att det var jobbigt. 


Nu på kvällen har jag varit hos Ronja och vi har ätit soppa och gått hyfsat lång promenad med vovvarna Loco och Meya. 


Promenaden slutade på 6.44 km, med ett par streckar av springande, för att Loco skulle få springa av sig lite. Så skönt att foten typ håller för sådana springanden. 


Imorgon blir det en lång tisdag, med skola från 8-16 (eller ja, första timmarna; 8-12 är frivilligt pluggande). Sedan direkt från skola till innebandy 17.30-22z 
Imorgon är en fin dag också, för älskade pappa fyller år! 
Riktigt mysig söndag! 

Det började med innebandy vid 16.45. SKIBK div.1 damer mötte Engelholm i hemmapremiären. En rätt så spännande match, som tyvärr slutade i förlust för oss med 5-8. Men guud vad tjejerna kämpade och slet. 


Efter matchen åkte jag och Ronja hem till Sofia och åt middag, samt fikade på hennes hembakade kanelbullar och marabou-muffins. Riktig mumsigt! 
Mycket skratt och tjöt blev det också, så har haft en toppen eftermiddag och kväll! 


Nu är det dock dags att sova, för imorgon är det måndag igen och även om jag är ledig så ska jag upp vid 6-tiden för att åka in till stan och plugga inför tentan på fredag. 

Liknande inlägg