Detta blogginlägg skriva på min nya iPhone 5, "ärvd" från pappa då han bestämde sig för att skaffa ännu nyare. Roligt med en nyare telefon, med större minne och lite annorlunda. Och jag kan säga att jag har en iPhone 5 - jag som aldrig(!) skulle ha en iPhone. Man ska aldrig säga aldrig. 

Förutom att leka med min nya telefon så har jag varit och shoppat idag. Jag har varit på jakt efter en ny kavaj, och som jag letat. Helst hade jag velat haft en i någon annan färg en svart, just för vår- och sommarkänslan; kanske en lite marinblåare ton. Men i alla fall, den jag köpte idag var svart. Och helt fantastisk! Så skön att ha på sig, och för 199:- också. 

Kavajen är från KappAhl.


Huvudlös bild av anledningen att jag ser ut som ett vrak. Har inte sovit ordentligt på flera dagar och får nog börja återgå till att knapra Atarax för att kunna somna. 
Men så här ser kavajen ut på i alla fall! 

Häromdagen var jag inne på Lindex också, måste varit i förra vecka. Och då köpte jag mig en snygg och bekväm klänning, som jag tänkte ha på innebandyavslutningen aka Fenixgalan.
Dock är den svart också. Jag har en tendens att dra mig till mörka kläder, antar jag. Så får försöka sätta upp som mål att ljusa till min garderob lite, så inte varenda klädesplagg går i dystra, mörka färger,

Klänningen jag köpte. Bilden ger inte klänningen någon rättvisa, så får dra på den någon dag istället och visa. 

Så nu har jag ett mål; egentligen två, när det kommer till kläder och inhandlingen. 1) Köpa ljusare kläder! 
2) Hitta en klänning till Sofias bröllop. 
Detta ska göras efter påsk någonting, för då har jag börjat jobba ordentligt och det finns pengar att shoppa med. 


Godmorgon! 
Klockan är omställd och jag är trött som satan, men vad gör det? Jag ska jobba ett par timmar idag, uppe i Kode, med blommor där. Så ska bli roligt att komma igång. 
Här kommer lite bilder som tagits, som ligger ute på Rödbos facebooksida: 


Sedan väntar säsongens sista match. Damerna möter Hindås och jag är riktigt laddad för den matchen.  Väldigt tråkigt dock att matcherna är slut. 

Igår spelade pojkarna sin sista match och vi förlorade tyvärr. Men det har varit en rolig och lärorik säsong! Längtar redan till säsongen 15/16. Får bar hoppas att det finns någon tid för det. 

Innan jag var på match igår, så var jag hemma hos Marie ett tag och det var riktigt mysigt. Sedan kom Ronja och gosiga Meya förbi. 

 
När tjänsten som nyhetschef blir ledig har Agata, reporter på Aftontidningen, bara en sak i huvudet: Det är hon som ska ha jobbet. Då kommer chockbeskedet: Agata väntar barn! 
Nu gäller det för Agata att sköta det här på smartaste sätt, till att börja med kan hon ju inte berätta för chefen att hon är gravid förrän hon fått jobbet... 
 
Gravidchock! Reporter erkänner är en ung, stöddig roman om arbetet på en kvällstidning och samtidigt en berättelse om det omtumlande i att bli gravid. 

 
Precis den här typen av bok jag behövde läsa nu! Otroligt rolig och rätt rå, men det är vad jag tycker om. Agatas tuffa, prata-först-tänker-sen-personlighet är igenkänningsbar. 
 
Gravidchock! Reporter erkänner får 3,5 av 5 stjärnor. Detta för att jag är lite kritisk till språket i boken, samt att på vissa ställen är den väldigt hoppig, medan på andra ställen blir vissa sekvenser rätt utdragna. Men en lättläst bok, som muntrar upp. 

Liknande inlägg